Brug os som entreprenør og opnå økonomiske fordele, optimal koordinering og styring.

I STRATO besidder vi alle de kompetencer der er nødvendige i forbindelse med projektering og udførelse af ventilationsprojekter. Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor følgende områder:


KOMFORTVENTILATION
STRATO ved vi, at et godt indeklima er af afgørende betydning for at sikre et godt miljø, hvad enten det er på job, i det offentlige rum eller i boliger. Ved at sikre arbejdsklimaet sikres medarbejdernes fysiske og psykiske trivsel og dermed mindskes sygefravær og produktiviteten styrkes. Vi har de nødvendige kompetencer for at sikre dette i såvel kontorbyggeri, institutioner, varehuse og boliger.

INDUSTRI- OG PROCESVENTILATION
I forbindelse med industri- og procesventilation ledes evt. varme, fugt, damp, støv eller andet bort fra en arbejdsplads eller en produktionslinje for at beskytte medarbejdere og evt. maskiner/produkter. Industriventilation kombineres ofte med komfortventilation således at indeklima på arbejdspladserne i industrien sikres. STRATO arbejder vi målrettet med at sikre den rigtige løsning i samarbejde med kunden.

Serviceaftaler
Totale teknikentrepriser

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at ringe eller send os en mail. Find oplysninger.

STRATO ventilation A/S

 

T: (+45) 87 47 02 30

 

W: strato-ventilation.dk

 

Hurtige genveje

 

 
                 

VEST: Runetoften 22
DK-8210 Aarhus V.

 

ØST: Korskildeeng 6
DK-2670 Greve

 

 

 

 

Ventilationsservice
Teknikentreprise
Energioptimering
Automatik
ADU100 og ADU200
Projektering
Se referencer

 

Få rutevejledning
Kontakt salgsafdeling
Kontakt os

webbureau easynet